Поактивните, попродуктивните, поудобните и најзабавните работи се во Delphin Be Grand Resort. Тука, “Стани она што сакаш да бидеш”


Располага со најголем хотелски простор во областа Анталија, Кунду. Delphin Be Grand е пионер во многу работи како што се Архитектурата на хотелот, професионалните спортски активности, најголемиот воден парк во регионот, детски авантурен парк и многу повеќе нови услуги. Можете да го направите вашиот одмор без запирање на вашите вежби и навики за јадење. Вие посакајте и нашите специјални готвачи ќе ви ја подготват храната што ја сакате. Вие посакајте и нашите специјални спортски и тренери за живот ќе ви помогнат да ја пронајдете програмата што најдобро ви одговара.


Промотивна цена до 15.05.2018


✈ 21.06.2018 – (7 дена) …цена по лице во тотал  862 €
✈ 24.06.2018 – ( 7 дена) …цена по лице во тотал 862 €
 28.06.2018 – ( 7 дена) …цена по лице во тотал 862 €
 01.07.2018 – ( 7 дена) …цена по лице во тотал 862 €
 19.08.2018 – ( 7 дена) …цена по лице во тотал 921 €
 23.08.2018 – ( 7 дена) …цена по лице во тотал 891 €


Резервации и информации на тел:
 02 / 3217-410
 02 / 3222-499
📱 076 / 206-678


e-mail:
📧 aviokarti@generalturist.mk
📧 ticketing1@generalturist.mk

 

 

 

УСЛУГИ


 

SPA & WELLNESS


 

Spa

Botanik Exclusive Spa

Botanik Exclusive Spa

Botanik Exclusive Spa

Botanik Exclusive Spa

Spa

Spa

Spa

 


ЛОКАЦИЈА

 

Понеделник – Петок: 09-17ч.

Сабота: 09-14ч.

 

Bul. Kliment Ohridski, 60, Skopje

+389 2 3217-410
+389 2 3222-499
info@generalturist.mk
 
WhatsApp +389 76 206 678
Viber +389 76 206 678

Facebook, white
Instagram, white

© generalturist.mk | 2018