ZANAS3
1

          Туристичката агенција Генералтурист е агенција со долгорочно искуство во организација и реализација на туристички аранжмани за во Македонија и странство. Нудиме многубројни опции за резервација на авионски билети како и хотелско сместување низ целиот свет.

          Генералтурист е туристичка агенција која се занимава и врши туроператорство, организира конгреси, но и ваш вистински избор доколку сакате организирани посети на сите балкански земји, но доколку сакате да ја посетите и запознаете Македонија ние сме вистинскиот избор!

          Ние како Генералтурист сместувањето во регионот ви го нудиме со најповолни цене и најдобри хотели! Ние ги исполнуваме вашите желби и замисли кој ги имате за вашиот совршен одмор! За балканските земји и Македонија со Early Booking (навремена резервација) ви овозможуваме посета на најпопуларните дестинации!

          Имаме специјални,посебни програми за крајбрежните места,организираме експертски конференции, туристички услуги и incentive туризам, rent a car, изнајмување приватни јахти и специјален трансфер на V.I.P гости!

          Ние во Генералтурист се однесуваме спрема нашите клиенти како со семејство, и се трудиме да се чувствуваат како дома.Ние секогаш се трудиме нашите клиенти да бидат задоволни во секој поглед,и услуга на највисоко ниво!

1

DREAM YOUR TOUR

Приказна која ќе сакате да ја остварите!

2

PLAN IT

Кажете ни го вашиот план. Ние ќе ви го понудиме најдобриот правец и распоред.

3

TRAVEL

Време е за патување!

Понеделник – Петок: 09-17ч.

Сабота: 09-14ч.

 

Bul. Kliment Ohridski, 60, Skopje

+389 2 3217-410
+389 2 3222-499
info@generalturist.mk
 
WhatsApp +389 76 206 678
Viber +389 76 206 678

Facebook, white
Instagram, white
LinkedIn

© generalturist.mk | 2020