ТЕКОВНИ ПОНУДИ

Разгледајте го нашиот избор на понуди

Апарт Хотел Regnum 5*

Банско Бугарија

Luxury Relax Sport

Апарт Хотел Регнум 5*
Банско, Бугарија


Декември - Април
од 112 € на ден за соба

Прочитај Повеќе

Хотел Мура 3*

Банско Бугарија

Relax Sport

Хотел Мура 3*
Банско, Бугарија


Декември - Март
од 24 € на ден

Прочитај Повеќе

Апарт Хотел “Casa Karina”

Банско Бугарија

Relax Sport

Апарт Хотел "Casa Karina" 4*
Банско, Бугарија


Декември - Април
од 36 € на ден

Прочитај повеќе

Бали

Бали

Cultural Relax

Октомври, Ноември
9 дена / 7 ноќи од 990 €

Прочитај Повеќе

Малдиви

Малдиви

Relax

31.10.2018
9 дена / 7 ноќи 1368 €

Прочитај повеќе

Тајланд – Пукет и Бангкок

Бангкок Пукет Тајланд

Cultural Relax

Октомври
12 дена / 10 ноќи 799 €

Прочитај Повеќе

Дубаи – Промоција

Дубаи

Cultural Luxury Relax

11.10 / 25.10 / 08.11 / 29.11
5 дена / 4 ноќи од 489 €

Прочитај Повеќе

Дубаи – Нова Година

Дубаи

Relax

27.12.2018 - 03.01.2019
8 дена / 7 ноќи од 949 €

Прочитај Повеќе

Дубаи

Дубаи

Cultural Luxury Relax

Октомври - Април
5 и 8 дена / 4 и 7 ноќи од 535€ / 619 €

Прочитај Повеќе

НАЈДОБРИ ПРОМОЦИИ

Најдобрите пакети одвоени за вас

Аланија

27.06.2018 - 12.09.2018
7 дена / 6 ноќевања од 507 €

Прочитај повеќе

Белек

15.05.2018 - 19.08.2018
7 дена / 6 ноќевања од 759 €

Прочитај повеќе

Кемер

21.06.2018 - 23.08.2018
7 дена / 6 ноќевања од 539 €

Прочитај повеќе

Лара

21.06.2018 - 23.08.2018
7 дена / 6 ноќевања од 806 €

Прочитај повеќе

Метаморфозис

24.06.2018 - 16.09.2018
7 дена / 6 ноќевања од 229€

Прочитај повеќе

Никити

27.05..2018 - 23.09.2018
7 дена / 6 ноќевања од 179 €

Прочитај повеќе

Сивири

23.06.2018 - 15.09.2018
7 дена / 6 ноќевања од 200€

Прочитај повеќе

Сиде

21.06.2018 - 19.08.2018
7 дена / 6 ноќевања од 494 €

Прочитај повеќе

Понеделник – Петок: 09-17ч.

Сабота: 09-14ч.

 

Bul. Kliment Ohridski, 60, Skopje

+389 2 3217-410
+389 2 3222-499
info@generalturist.mk
 
WhatsApp +389 76 206 678
Viber +389 76 206 678

Facebook, white
Instagram, white

© generalturist.mk | 2018